Γδύθηκαν για να... ντοπάρουν τους παίκτες της Βενεζουέλας

Το Copa America βρίσκεται προ των πυλών, με την Βενεζουέλα να μην συγκαταλέγεται στα φαβορί, ωστόσο έχει σίγουρα την πρωτιά στη γυναικεία υποστήριξη. Δείτε παρακάτω σε VIDEO το σόου 8 γυμνών γυναικών, για χάρη της εθνικής τους ομάδας.

Γδύθηκαν για να... ντοπάρουν τους παίκτες της Βενεζουέλας

Η Βενεζουέλα έχει πολύ δύσκολο έργο στο επερχόμενο Copa America, έχοντας στον όμιλο της, Βραζιλία, Κολομβία και Περού.

Αν και "αουτσάιντερ" για την πρόκριση, η Βενεζουέλα θα έχει πολύ θερμή και φανατική υποστήριξη και μάλιστα από... γυναίκες.

Οκτώ καλλονές συμμετέχουν σε ένα video στο οποίο φοράνε τα απολύτως απαραίτητα, με στόχο να τονώσουν ψυχολογικά τους παίκτες της εθνικής τους, ενόψει της δύσκολης αποστολής που τους περιμένει.

Το μήνυμα τους μάλιστα περιείχε "καυτές" αποκαλύψεις, καθώς σε περίπτωση που η Βενεζουέλα περάσει την πρώτη φάση, αυτές θα γδυθούν εντελώς!

"Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και την "Vinotinto" είναι τόσο μεγάλη που θεωρούμε ότι κανείς στη Λατινική Αμερική αγαπάει την ομάδα του/της περισσότερο απ'ότι ο κόσμος της Βενεζουέλας. Αγαπούμε τους μονομάχους όταν αφήνουν το δέρμα τους στον αγωνιστικό χώρο και έτσι πήραμε την απόφαση να δείξουμε και το δικό μας, για αυτούς.

Για αυτούς τους λόγους ανακοινώνουμε ότι στο στο Coppa America που θα διεξαχθεί στη Χιλή κάθε φορά που η εθνική Βενεζουέλας θα περνάει μία φάση, εμείς θα κάνουμε ένα ολικό στριπτίζ για να γιορτάσουμε τη νίκη μας", ήταν το μήνυμα τους ενόψει του Copa America.

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK