Η πιο ξεκαρδιστική εισβολή οπαδού στην ιστορία!

Στις καθυστερήσεις του ημιτελικού του Copa America μεταξύ της Χιλής και της Κολομβίας, ένας οπαδός της δεύτερης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας μία από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές στην ιστορία της διοργάνωσης!

Η πιο ξεκαρδιστική εισβολή οπαδού στην ιστορία!

Έχουμε δει διάφορες εισβολές οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιοι μπαίνουν για να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους, άλλοι για να κάνουν το... κομμάτι τους, κι άλλοι για περάσουν κάποιο πολιτικό μήνυμα. Όμως, η συγκεκριμένη εισβολή δεν θυμίζει σε τίποτα όλες τις προηγούμενες!

Κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων, στον ημιτελικό του Copa America μεταξύ της Κολομβίας και της Χιλής εισέβαλε στο γήπεδο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι σεκιούριτι του γηπέδου, όμως λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά ολισθηρός, με αποτέλεσμα οι... τούμπες να κάνουν την εμφάνισή τους!

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μετά από... 4 ώρες και υπό βροχή η Χιλή στον τελικό του Copa America
Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα