Στριπτίζ για χάρη της Βενεζουέλας

Η Βενεζουέλα έκανε την έκπληξη και κέρδισε την Κολομβία και μία εκ των... φανατικών υποστηρικτών της, τήρησε την υπόσχεση της και τα "πέταξε" όλα έξω. Δείτε το στριπτίζ της "εκρηκτικής" παρουσιάστριας, Γιούβι Παγιάρες.

Στριπτίζ για χάρη της Βενεζουέλας

Προτού καλά καλά αρχίσει το Κόπα Αμέρικα, η Βενεζουέλα είχε πολύ ένθερμη υποστήριξη, έχοντας ένα παραπάνω λόγο να διακριθεί στη διοργάνωση. Οκτώ καλλονές πόζαραν γυμνές για να "ντοπάρουν" τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος.

Το θέαμα αυτό λοιπόν φαίνεται πως ήταν αρκετά τονωτικό για τους Βενεζουελάνους, οι οποίοι πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Κολομβία και φιλοδοξούν για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα επινίκια όμως ήρθαν αργότερα, με τη γνωστή παρουσιάστρια Γιούβι Παγιάρες να κάνει πράξη τα λόγια της κάνοντας στριπτίζ στον "αέρα", μετά την υπόσχεση της πως θα το πράξει αυτό, σε περίπτωση που η Βενεζουέλα πάρει τη νίκη.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έκανε ένα κανονικότατο στριπτίζ, μένοντας ακριβώς όπως τη γέννησε η μάνα της!

Για του λόγου το αληθές, δείτε το... "καυτό" στιγμιότυπο":

 

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ