Στην τρίτη θέση το Περού

Το Περού έδειξε μεγαλύτερη διάθεση για τη νίκη, επικράτησε με 2-0 της Παραγουάης και κατέκτησε την 3η θέση στο Copa America, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του 2011, όταν είχε στον πάγκο του τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Οι Αντρέ Καρίγιο και Πάολο Γκερέρο τα γκολ της αναμέτρησης.

Στην τρίτη θέση το Περού

Το Περού μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και επέβαλε το ρυθμό του, ενώ από την άλλη πλευρά η Παραγουάη δεν έδειχνε διάθεση να διεκδικήσει την 3η θέση στο Copa America. Παρόλα αυτά, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 7' ο Βιγιάρ απέκρουσε το σουτ του Ρέινα, ενώ στο 13' το φάουλ του Χουάν Μανουέλ Βάργκας πέρασε λίγο έξω από την εστία του Παραγουανού γκολκίπερ.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Περού ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου, Αντρέ Καρίγιο. Οι αμυντικοί της "Αλμπιρόχα" δεν έδιωξαν σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον άσο της Σπόρτινγκ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Βιγιάρ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι παίκτες του Ραμόν Ντίας προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά τόσο ο Όσκαρ Ρομέρο στο 66', όσο και ο Έντγκαρ Μπενίτες ένα λεπτό αργότερο δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Γκαγιέσε. Τελικά, οι Περουβιανοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον μόνιμο σκόρερ τους στη διοργάνωση, Πάολο Γκερέρο, ο οποίος με κοντινό πλασέ "κλείδωσε" τη νίκη και παράλληλα την 3η θέση στη διοργάνωση για τη χώρα του.

Οι συνθέσεις

Περού: Γκαγέσε, Αντβίνκουλα, Κριστιάν Ράμος, Άσκουες, Χουάν Μανουέλ Βάργκας, Λομπατόν (58' Γιοτούν), Μπαγιόν, Κουέβα, Αντρέ Καρίγιο (91' Ουρτάδο), Ρέινα (84' Χοέλ Σάντσες), Γκερέρο.

Παραγουάη: Βιγιάρ, Μάρκος Κάσερες, Πάουλο ντα Σίλβα, Πάμπλο Αγκιλάρ, Σαμούδιο, Βίκτορ Κάσερες (59' Αράντα), Ορτιγόσα (64' Ρίτσαρντ Ορτίς), Οσβάλντο Μαρτίνες (57' Έντγκαρ Μπενίτες), Μπομπαντίγια, Όσκαρ Ρομέρο, Μπάριος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK