"Χαστούκι" της Κολομβίας στη Βραζιλία

Η Κολομβία έκανε τη μεγάλη έκπληξη τα ξημερώματα της Πέμπτης κι επικράτησε 1-0 της Βραζιλίας σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Αμέρικα. Επεισοδιακό και σκληρό παιχνίδι με κόκκινες σε Νεϊμάρ και Μπάκα μετά το τέλος του αγώνα.

"Χαστούκι" της Κολομβίας στη Βραζιλία

Ένα γκολ του Μουρίγιο στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αυτό που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση μεταξύ της Κολομβίας και της Βραζιλίας, με την παρέα των Χάμες Ροντρίγκες και Φαλκάο να παίρνουν τη νίκη με 1-0, δίνοντας απαντήσεις για την ήττα τους στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στη Βενεζουέλα.

Στο πρώτο μέρος η Βραζιλία απογοήτευσε κι έφτασε λιγοστές φορές με αξιώσεις στα καρέ της Κολομβίας. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ντούνγκα βελτιώθηκε, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο Νεϊμάρ επιχείρησε να ρίξει κουτουλιά στον Μουρίγιο, ο Κάρλος Μπάκα εν συνεχεία τον έσπρωξε με δύναμη και ο διαιτητής έδωσε κόκκινη κάρτα και στους δύο.

Οι συνθέσεις:

Βραζιλία: Ζέφερσον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Τιάγκο Σίλβα, Φιλίπε Λουίς, Φερναντίνιο, Ελίας (76' Ντιέγκο Ταρντέλι), Φρεντ (46' Κοουτίνιο), Ουίλιαν (69' Ντόουγκλας Κόστα), Νεϊμάρ, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Κολομβία: Οσπίνα, Σούνιγα, Σαπάτα, Μουρίγιο, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες, Έντουιν Βαλένσια (80' Μεχία), Κουαδράδο, Χάμες Ροντρίγκες, Τεόφιλο Γκουτιέρες (76' Μπάκα), Φαλκάο (69' Ιμπάρμπο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK