Μπουφόν... επειγόντως μετά τη νέα γκάφα του κίπερ της Μπόκα

Τελικά τον χρειάζεται τον Μπουφόν της η Μπόκα Τζούνιορς. Ειδικότερα μετά τη νέα γκάφα του Ντανιέλ Ρόσι, ο οποίος έδωσε... ασίστ με κεφαλιά σε αντίπαλο και... ξέχασε να γυρίσει στην εστία του με αποτέλεσμα να δεχθεί απίστευτο γκολ. Σε κίνδυνο η πρόκριση στην επόμενη φάση!

Μπουφόν... επειγόντως μετά τη νέα γκάφα του κίπερ της Μπόκα

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, η διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς θέλει τον Μπουφόν έτσι ώστε η ομάδα τους να διεκδικήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες μετά από 11 χρόνια. Το κακό είναι πως υπάρχει πλέον κίνδυνος να μην προκριθεί καν από τη φάση των ομίλων!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Παλμέιρας και έπεσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το χειρότερο απ' όλα όμως είναι πως ήρθε αυτή η ήττα. Κακό ποδόσφαιρο, ένας Τέβες... αγνώριστος και ένας Ρόσι... γνωστός. Με αστάθεια κάτω από τα δοκάρια και γκάφες.

Μεγαλύτερη αυτή στο 67ο λεπτό, όταν στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι την έδωσε σε αντίπαλο! Αντί όμως να γυρίσει στην εστία του... κόλλησε και οι Βραζιλιάνοι σκόραραν με την... τρίτη προσπάθεια.

Δείτε και θα καταλάβετε:

News 24/7

24MEDIA NETWORK