Περίμενε 115 χρόνια και άργησε στο ραντεβού

Πόσα στραβά μπορούν να συμβούν στο σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας ενός συλλόγου; Στην περίπτωση της Ατλέτικο Τουκουμάν μέχρι και ο... στρατηγός άνεμος προσπάθησε να την εμποδίσει. Παρόλα αυτά πήγε στο ραντεβού έστω και καθυστερημένα γράφοντας ιστορία (VIDEO).

Περίμενε 115 χρόνια και άργησε στο ραντεβού
atletico tucuman

Σε λίγους μήνες η Ατλέτικο Τουκουμάν συμπληρώνει 115 χρόνια ζωής. Τα ξημερώματα της Τετάρτης ( ώρα Ελλάδας), ο σύλλογος από την Αργεντινή έδινε ένα από τα πιο σημαντικά ( αν όχι το σημαντικότερο) παιχνίδι της ιστορίας της!

Έπρεπε να βρεθεί στο Κίτο του Εκουαδόρ με σκοπό να δώσει τον επαναληπτικό για τη δεύτερη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Έλα όμως που η τύχη είχε άλλα σχέδια. Ένα πρόβλημα με τα χαρτιά ορισμένων ποδοσφαιριστών και ο περίεργος καιρός, έφεραν αναβολή στην πτήση, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι ( υπό το φόβο μην έχουμε νέα Τσαπεκοένσε)!

Τελικά βρέθηκε λύση και έφτασαν οδικώς στο γήπεδο έστω και καθυστερημένα. Σε αυτό βοήθησε και η αντίπαλος τους, Νασιονάλ του Φέλιξ Μπόρχα ( είχε σκοράρει στο πρώτο ματς ), που έκανε τα... στραβά μάτια στους κανονισμούς, επιτρέποντας έτσι να γίνει κανονικά το παιχνίδι. Τα βάσανα, βέβαια, δεν σταμάτησαν εκεί.

Ο ρουχισμός των παικτών είχε μείνει στο αεροδρόμιο, κι έτσι χρειάστηκε να εφευρεθεί... πατέντα. Στο ίδιο γήπεδο πραγματοποιείται τουρνουά για τις Κ20 εθνικές ομάδων, κι έτσι η Τουκουμάν δανείστηκε τις εμφανίσεις της Αργεντινής!

Έτσι, κατά τη διάρκεια του αγώνα φόρεσαν τις εμφανίσεις της Κ20, ενώ μόνον ο τερματοφύλακας είχε τη σωστή φανέλα. Το καλό στην όλη υπόθεση είναι πως η Τουκουμάν επικράτησε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο στην επόμενη φάση, όπου θα βρει την Τζούνιορ από την Κολομβία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK