Πρώην "πράσινος" μεταγραφικός στόχος ρίχνει γροθιές σε αντίπαλο

Στην Λατινική Αμερική είναι γνωστό πως παίζεται... τρελή μπάλα. Και όπως αποδεικνύεται και τρελό ξύλο! Τελευταία απόδειξη το παιχνίδι μεταξύ Παλμέιρας και Πενιαρόλ, για το Κόμπα Λιμπερταδόρες (VIDEO).

Felipe Melo of Brazil's Palmeiras, second from right, fights with Matias Mier of Uruguay's Penarol at the end a Copa Libertadores soccer match in Montevideo, Uruguay, Wednesday, April 26, 2017. Palmeiras won the match 3-2. (AP Photo/Matilde Campodonico)
Felipe Melo of Brazil's Palmeiras, second from right, fights with Matias Mier of Uruguay's Penarol at the end a Copa Libertadores soccer match in Montevideo, Uruguay, Wednesday, April 26, 2017. Palmeiras won the match 3-2. (AP Photo/Matilde Campodonico) AP

Η Πενιαρόλ υποδέχτηκε την Παλμέιρας την Τετάρτη το βράδυ (26/4) στο πλαίσιο του Κόμπα Λιμπερταδόρες. Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ήταν ματσάρα αφού στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν να μπροστά οι γηπεδούχοι με 2-0, αλλά στην επανάληψη, η βραζιλιάνικη Παλμέιρας κατόρθωσε μία επική ανατροπή, σκοράροντας τρεις φορές!

Κι εκεί που το παιχνίδι έληξε με θρίαμβο των φιλοξενουμένων, επικράτησε το χάος. Με τη λήξη του παιχνιδιού, η κάμερα έπιασε τους παίκτες της Πενιαρόλ να επιτίθενται στον αντίπαλο τερματοφύλακα, Φερνάντο Πρας και τον γνώριμο από το πέρασμά του από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, Φελίπε Μέλο.

Συμπλοκές σημειώθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με παίκτες της Πενιαρόλ να κυνηγούν τους αντιπάλους και το σκηνικό να τελειώνει με... μία μπουνιά στο πρόσωπο από τον Φελίπε Μέλο σε αντίπαλο παίκτη!

Ο Βραζιλιάνος μέσος, γνωστός για τα εξωαγωνιστικά καμώματά του και για τον "δυναμικό" χαρακτήρα του είχε δηλώσει πως είχε δεχτεί ρατσιστική επίθεση από τους παίκτες της Πενιαρόλ, και βρήκε όπως φαίνεται τον καλύτερο τρόπο για να αντιδράσει.

O 33χρονος άλλοτε παίκτης της Ίντερ, που είχε εμπλακεί και στα μεταγραφικά σενάρια του Παναθηναϊκού, δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε τέτοιου είδους επεισόδια.

Photo credits: AP Photo/Matilde Campodonico

News 24/7

24MEDIA NETWORK