Χωρίς Μέσι, Αγκουέρο η αποστολή της Αργεντινής

Με δύο σημαντικές απώλειες θα αντιμετωπίσει η Αργεντινή τις Βραζιλία και Κολομβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι Λιονέλ Μέσι και Κουν Αγκουέρο δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Χωρίς Μέσι, Αγκουέρο η αποστολή της Αργεντινής

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Marca", ο Τάτα Μαρτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λιονέλ Μέσι και Κουν Αγκουέρο για τις αναμετρήσεις με Βραζιλία και Κολομβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι δύο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα δεν κατάφερα να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν. Ο προπονητής της "αλμπισελέστε" είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τον ενημέρωσαν πως δεν βρίσκονται στην επιθυμητή κατάσταση, με αποτέλεσμα να τους αφήσει εκτός αποστολής.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ