Η Τσίβας ανακοίνωσε τον Πουλίδο

H Τσίβας ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο απ' τον Ολυμπιακό.

Η Τσίβας ανακοίνωσε τον Πουλίδο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης της Τσίβας Γουαδαλαχάρα είναι κι επίσημα ο Άλαν Πουλίδο. Η μεξικανική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά και την πρώην ομάδα του, Τίγκρες για την απόκτηση του 25χρονου άσου σ' ένα deal που αγγίζει συνολικά τα 16.000.000 ευρώ.

"Ο Μεξικανός επιθετικός θα είναι μέρος της Τσίβας για το Απερτούρα του 2016. Στη μόνιμη υπόσχεσή της να έχει μια ομάδα ανταγωνιστική για να πετύχει τους στόχους της, η διοίκηση της Τσίβας Γουαδαλαχάρα έφθασε σε συμφωνία με τον επιθετικό, Άλαν Πουλίδο, για να ενσωματωθεί στην πιο μεξικάνικη ομάδα του πρωταθλήματος για το Απερτούρα του 2016 και να είναι ένας ακόμη συνεργάτης ώστε η "Ρεμπάνιο Σαγράδο" (σ.σ παρατσούκλι) να συνεχίσει την αποστολή της, να είναι δηλαδή πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος", αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται αν καρπωθούν περίπου 6.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Πουλίδο, ενώ εξαιτίας του ιδιότυπου καθεστώτος στο Μεξικό, η Τίγκρες θα αποκομίσει άλλα 10.000.000 ευρώ. Ο 25χρονος επιθετικός είχε περάσει τις προηγούμενες ημέρες με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι απένεμε να δοθεί το "ΟΚ" από Ολυμπιακό και Τίγκρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Πλέον, ύστερα από αυτή την εξέλιξη οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν τις επόμενες ώρες τη μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση, με τα ονόματα των Γκονσάλο Πασιένσια, Όσκαρ Καρντόσο και Κέβιν Κουράνι να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάρε δώσε στη Super League

News 24/7

24MEDIA NETWORK