Eξαλλοι στον Παναμά: "Ηταν στημένο!"

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στον Παναμά αναφορικά με τον τρόπο που αποκλείστηκαν από το Μεξικό στο Gold Cup.

Eξαλλοι στον Παναμά: "Ηταν στημένο!"

Η αποβολή παίκτη τους μόλις στο 25ο λεπτό αλλά κυρίως τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στους Μεξικάνους στο 88ο λεπτό και στην παράταση έβγαλαν από τα ρούχα τους τους Παναμέζους που κάνουν λόγο για στημένο ματς.

Και ο ισχυρισμός αυτός δεν βγαίνει από το στόμα οποιουδήποτε αλλά από του προέδρου της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Παναμά. Ο Πέδρο Τσαλούχα τόνισε: "Νιώθουμε ότι το ματς στήθηκε. Οχι από τη Μεξικάνικη ομοσπονδία, θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Αλλά υπάρχουν άλλες πλευρές που έχουν το σχετικό ενδιαφέρον. Δεν είναι δυνατόν ο κορυφαίος διαιτητής της Concacaf να έχει τέτοια "φτωχή" απόδοση".

Η πέτρα του σκανδάλου είναι ο Αμερικανός διαιτητής Μαρκ Γκέιτζερ, όντως από τους πλέον ικανούς στην αμερικανική ήπειρο με πολλά παιχνίδια στην πλάτη του, ακόμα και σε επίπεδο Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι κυρίως αυτό το στοιχείο που κινεί τις υποψίες καθώς και το γεγονός ότι η Concacaf είναι, όπως αποδείχθηκε στο πρόσφατο σκάνδαλο της FIFA, βουτηγμένη στη διαφθορά.

Μετά τη γενική κατακραυγή πάντως η συνομοσπονδία της Κεντρικής Αμερικής διέταξε έρευνα για το επίμαχο ματς. Για τα μάτια του κόσμου ή όχι, θα το δείξει η ιστορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK