Gold Cup: Πρόκριση με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 124' για Μεξικό

Χάρη σε ένα πέναλτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, το Μεξικό έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Κόστα Ρίκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Gold Cup. Σκόρερ για τος "Αζτέκους" ο αρχηγός, Αντρές Γκουαρδάδο.

Gold Cup: Πρόκριση με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 124' για Μεξικό

Το Μεξικό πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Gold Cup, επικρατώντας δύσκολα με 1-0 της Κόστα Ρίκα μετά από συνολικά 124 λεπτά αγώνα (0-0 κανονική διάρκεια). Για να γίνει όμως αυτό χρειάστηκε ο καταλογισμός ενός πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης!

Ένα πέναλτι βέβαια που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων μιας και κρίνεται αυστηρότατο. Ο Περάλτα του Μεξικό που βρέθηκε μέσα στην περιοχή, προσπάθησε να πιάσει μια κεφαλιά όμως με ένα απαλό άγγιγμα του Μίλερ, αμυντικού της Κόστα Ρίκα, βρέθηκε στο χορτάρι με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο αρχηγός των Αζτέκων, Αντρές Γκουαρδάδο που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος και έστειλε την ομάδα του στην τετράδα.

Οι συνθέσεις:

Μεξικό: Οτσόα, Αγκιλάρ, Ρέγες, Ροδρίγκες, Κορόνα (90+1' Αλάνις), Λαγιούν, Ερέρα (61' Εσκίβελ), Ντος Σάντος, Γκουαρδάδο, Περάλτα, Βέλα (86' Κορόνα)

Κόστα Ρίκα: Αλβαράδο, Κάλβο, Γκονζάλες, Ντίας, Γκαμπόα (97' Μίρι), Ραμίρες (61' Αγκιλάρ), Κουμπέρο, Βενέγκας, Μπόρχες, Ρουίς (79' Μίλερ), Κάμπελ

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Παναμά που λίγο νωρίτερα είχε επιβληθεί με 2-1 του Τριντιντάντ και Τομπάγκο. Θυμίζουμε πως στον άλλο ημιτελικό αναμετρώνται οι ΗΠΑ με την Τζαμάικα.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

23/7 (01:00) ΗΠΑ - Τζαμάικα

23/7 (04:00) Παναμάς - Μεξικό

Διαβάστε ακόμη:

Gold Cup: Οι ΗΠΑ έκαναν σκόνη την Κούβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK