Παίκτες και προπονητής του Παναμά κατά της CONCACAF

Μετά το πέναλτι του Μεξικού που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, οι παίκτες του Παναμά αντέδρασαν σηκώνοντας ένα πανό στα αποδυτήρια κατά των ανθρώπων της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, αποκαλώντας τους "ληστές". Βαριές κουβέντες και από τον προπονητή της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Παίκτες και προπονητής του Παναμά κατά της CONCACAF

Χάρη σε ένα πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή, το Μεξικό έστειλε το ματς στην παράταση κόντρα στον Παναμά και εκεί με ακόμη ένα πέναλτι (!) επικράτησε με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό του Gold Cup.

Μετά τη λήξη του επεισοδιακού ημιτελικού, οι παίκτες του Παναμά αντέδρασαν σηκώνοντας ένα πανό στα αποδυτήρια κατά των ανθρώπων της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF), αποκαλώντας τους "ληστές".

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας του Παναμά, Ερνάν Ντάριο Γκόμες, ήταν πυρ και μανία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς δηλώνοντας: "Τα πράγματα δεν λειτουργούν σωστά. Αν ήταν στο χέρι μου θα έλεγα σταματώ το ποδόσφαιρο. Επειδή αυτό που έγινε εκεί ήταν απαίσιο, ήταν καθαρή ληστεία. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και άξιζαν την πρόκριση. Οι ποδοσφαιριστές του Μεξικού δεν έχουν σχέση με τα όσα έγιναν. Δεν μπορείς να καταστρέφεις έτσι έναν τελικό. Η διοργάνωση έχασε. Καταστράφηκε ένας ωραίος τελικός".

Θυμηθείτε το πέναλτι που κέρδισε το Μεξικό και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων:

Διαβάστε ακόμη:

Gold Cup: Πέναλτι "δώρο" και πρόκριση στον τελικό για το Μεξικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK