Gold Cup 2015: Πρόκριση χωρίς νίκη για την Κόστα Ρίκα, πρωτιά η Τζαμάικα

Η Τζαμάικα και η Κόστα Ρίκα ήταν οι δύο ομάδες που εξασφάλισαν από το 2ο όμιλο την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση του Gold Cup. Μαζί τους πήραν και τον τρίτο Παναμά του 1ου.

Gold Cup 2015: Πρόκριση χωρίς νίκη για την Κόστα Ρίκα, πρωτιά η Τζαμάικα

Ακόμη τρεις ομάδες, η Τζαμάικα, η Κόστα Ρίκα και ο Παναμάς προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Gold Cup, ακολουθώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αϊτή.

Οι "ρέγκε μπόιζ" συνέχισαν την πολύ καλή πορεία τους στη διοργάνωση και νικώντας 1-0 το Ελ Σαλβαδόρ πέρασαν ως πρώτοι από το 2ο όμιλο. Αυτό θα είχε συμβεί ακόμη κι αν ο ΜακΛίρι δεν είχε σκοράρει στο 71', αφού Κόστα Ρίκα και Καναδάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ. Οι "τίκος" ευνοήθηκαν από το συνδυασμό αυτών των δύο αποτελεσμάτων και χωρίς να έχει κερδίσει σε κάποιο από τα τρία παιχνίδια του ομίλου προκρίθηκαν ως δεύτεροι με τρεις ισοπαλίες.

Μαζί με τις πρώτες δύο ομάδες του 2ου ομίλου προκρίθηκε και ο Παναμάς από τον 1ο, αφού ό,τι κι αν συμβεί στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου θα είναι μία από τις δύο καλύτερες τρίτες των ομίλων. Το άλλο εισιτήριο θα πάρει το Ελ Σαλβαδόρ, αν δεν νικήσει η Γουατεμάλα την Κούβα. Η "μπικολόρ" κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού παίζει με μια αποκλεισμένη ομάδα.

Ήδη προέκυψε και το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών, καθώς Αϊτή και Τζαμάικα θα κοντραριστούν στη Βαλτιμόρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK