Κοντά στην έξοδο ο Ροναλντίνιο από την Κερετάρο

Παρελθόν από το Μεξικό και την Κερετάρο αναμένεται να αποτελέσει ο Ροναλντίνιο.

Κοντά στην έξοδο ο Ροναλντίνιο από την Κερετάρο

Μόνο καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι σχέσεις του Ροναλντίνιο -τον τελευταίο καιρό- με την Κερετάρο και δη με τον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Μανουέλ Βούσετιτς. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μεταξύ των δύο ανδρών, ήταν το τελευταίο περιστατικό όταν ο Βραζιλιάνος σταρ αποχώρησε από το γήπεδο την ώρα της αλλαγής του.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, ο Ροναλντίνιο επιθυμεί να αποχωρήσει από την Κερετάρο και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο ίδιο μήκος κύματος όμως φαίνεται πως βρίσκεται και η Μεξικάνικη ομάδα, με τον Βούσεσιτς να επιβεβαιώνει στην ουσία την διαφαινόμενη φυγή του "Ρόνι".

"Η παραμονή του Ροναλντίνιο θα εξαρτηθεί από πολλούς σημαντικούς παράγοντες και πράγματα. Έτσι όπως είναι όμως τα πράγματα τώρα, το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσει μαζί μας", είπε 58χρόνος τεχνικός.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα