Παραιτήθηκε 30 λεπτά πριν τον αγώνα ο Καμορανέζι!

Αίσθηση προκάλεσε στο Μεξικό η παραίτηση του Μάουρο Καμορανέζι από τον πάγκο της Κόρας, τριάντα λεπτά πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση κόντρα στην Τσίβας.

Το να παραιτείται ένας προπονητής μετά από ένα ματς είναι συνηθισμένο. Το να το κάνει όμως πριν από τον αγώνα είναι αρκετά σπάνιο!

Αυτό έπραξε όμως ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Ιταλός Μάουρο Καμορανέζι, που βρισκόταν μέχρι πρότινος στον πάγκο της Κόρας, ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Μεξικού.

Τριάντα λεπτά πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Τσίβας για το Κύπελλο, κάλεσε συνέντευξη Τύπου όπου δήλωσε πως παραιτείται επειδή δεν έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συνεχίσει το έργο του και επίσης δεν έχει καλές σχέσεις με τη διοίκηση. Όπως είναι λογικό η κίνηση αυτή του Καμορανέζι συζητήθηκε έντονα...

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα