Τελεσίγραφο σε Ροναλντίνιο η Κερετάρο

Ο Ροναλντίνιο δεν έχει εμφανιστεί εδώ και 15 μέρες στις προπονήσεις τις Κερετάρο και ο πρόεδρος του συλλόγου απείλησε τον Βραζιλιάνο πως αν δεν παρουσιαστεί αυτή τη βδομάδα στην προετοιμασία, θα λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του.

Τελεσίγραφο σε Ροναλντίνιο η Κερετάρο

Του "κεφαλιού του" κάνει πάλι ο Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αγνοείται αυτή τη στιγμή από την Κερετάρο, καθώς δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις τις ομάδας εδώ και 15 ημέρες. Αρχικά ο προπονητής του Ιγνάσιο Αμπρίς είχε διαβεβαιώσει πως ο "Ρόνι" είχε πάρει άδεια για το πρώτο μισό της προετοιμασίας (η Κερετάρο προετοιμάζεται για το Κλαουζούρα που ξεκινάει το 2015), αλλά απ' ότι φαίνεται τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Με αφορμή το τελευταίο παράπτωμα του Βραζιλιάνου, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χοακίν Μπελτράν του έδωσε τελεσίγραφο δηλώνοντας πως: "Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Έχει χάσει ήδη μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Αν δεν εμφανιστεί αυτή την εβδομάδα, τότε θα παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του".

Κάθε μέρα που περνάει, φαίνεται πως η μεταγραφή του Ροναλντίνιο στον μεξικάνικο σύλλογο δεν ήταν παρά μια καλή εμπορική κίνηση καθώς σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε, το γήπεδο γέμιζε, ενώ και οι φανέλες του έκαναν μεγάλες πωλήσεις. Από την άλλη όμως, δεν κατάφερε να συνεισφέρει ουσιαστικά πραγματοποιώντας μόλις 10 συμμετοχές και σκοράροντας 3 τέρματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK