Τέλος από το Μεξικό ο Ερέρα

Παρελθόν από την Εθνική Μεξικού αποτελεί ο Μιγκέλ Ερέρα, λίγες μόνο ημέρες μετά την κατάκτηση του Gold Cup.

Τέλος από το Μεξικό ο Ερέρα

Τίτλοι τέλους για τον Μιγκέλ Ερέρα στον πάγκο του Μεξικού. Ο τεχνικός των "Αζτέκων" απομακρύνθηκε από την ομάδα λίγες μόνο ημέρες μετά την κατάκτηση του Gold Cup. Ο λόγος; Μια επίθεσή του σε δημοσιογράφο της τηλεόρασης της χώρας, Azteca Tv!

Ο δημοσιογράφος επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στο αεροδρόμιο, ενώ ήδη κυκλοφόρησε και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Μιγκέλ Ερέρα να είναι εξοργισμένος. "Θέλω να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από όλους για τη συμπεριφορά μου στο επεισόδιο που είχα με το δημοσιογράφο. Με λυπεί που αφήνω τον πάγκο της εθνικής ομάδας γι' αυτό το λόγο, μιας και τα αθλητικά αποτελέσματα ήταν στη μεγάλη του πλειοψηφία εντός των στόχων", αναφέρει η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Μιγκέλ "Πιόχο" Ερέρα.

Το VIDEO της επίθεσης:

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ