Ζινιάκ-Ούτσε και επίσημα στην Τίγκρες

Στην τυπική ολοκλήρωση δύο σπουδαίων μεταγραφών προχώρησε η Τίγκρες. Ο λόγος για τους Αντρέ Ζινιάκ και Ικετσούκβου Ούτσε, οι οποίοι ανήκουν και επίσημα στις τάξεις της μεξικάνικης ομάδας.

Ζινιάκ-Ούτσε και επίσημα στην Τίγκρες

Η Τίγκρες ολοκλήρωσε ένα διπλό μεταγραφικό χτύπημα το οποίο αναμφίβολα, συμβάλει πολύ θετικά τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο της, όσο και στο πρεστίζ του συλλόγου. Οι Αντρέ Ζινιάκ και Ικετσούκβου Ούτσε είναι λοιπόν οι δύο νεοαποκτηθέντες επιθετικοί που καλούνται να φανούν αντάξιοι της φήμης που τους συνοδεύει από την ελίτ της Ευρώπης.

Ο Ζινιάκ κατά την άφιξη του στο Μεξικό, έτυχε αποθεωτικής υποδοχής με τον Γάλλο στράικερ να δηλώνει εκστασιασμένος από τον κόσμο της ομάδας: "Εκπληκτική υποδοχή, ευχαριστώ για την τρομερή υποδοχή. Υπόσχομαι να κάνουμε τρομερά πράγματα".

Ο Ούτσε από την πλευρά του, δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή, υποσχόμενος ότι θα καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια.

"Είμαι πολύ χαρούμενος να ανακοινώσω τη συμφωνία με του με την Τίγκρες. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα".

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα