Έγινε αλλαγή και έφυγε από το γήπεδο ο Ροναλντίνιο! (VIDEOS)

Σε μια απερίσκεπτη ενέργεια προχώρησε ο σούπερ σταρ της Κερετάρο, Ροναλντίνιο, αποφασίζοντας να φύγει από το γήπεδο την ώρα που ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή στο ματς κόντρα στην Πατσούκα.

Έγινε αλλαγή και έφυγε από το γήπεδο ο Ροναλντίνιο! (VIDEOS)

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, Ροναλντίνιο ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Κερερτάρο κόντρα στην Πατσούκα για τον πρώτο ημιτελικό της Κλαουσούρα.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για την Κερετάρο καθώς στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε με δύο γκολ πίσω στο σκορ, ενώ ο Οσόριο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με την ομάδα να παίζει με 10 παίκτες.

Έτσι ο τεχνικός της Κερετάρο αποφάσισε να κάνει δύο αλλαγές προκειμένου να ισορροπήσει το παιχνίδι και ο ένας από τους δύο παίκτες που βγήκαν ήταν ο Ροναλντίνιο. Αυτή η απόφαση όμως δεν άρεσε καθόλου στον Βραζιλιάνο ο οποίος όχι μόνο δεν έκατσε στον πάγκο μετά την αποχώρησή του, αλλά αποφάσισε να φύγει τελείως από το γήπεδο!

Αυτή η κίνηση σίγουρα θα φέρει εξελίξεις μεταξύ του παίκτη και της ομάδας, με το ενδεχόμενο του MLS πλέον να φαντάζει πιθανότερο από ποτέ.

Δείτε σε VIDEOS την αποχώρησή του από το γήπεδο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK