Αντίο στην Μπόκα με τεσσάρα κόντρα στον Ίσμαελ Μπλάνκο ο Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες έκανε το όνειρο του πραγματικότητα κατακτώντας το πρωτάθλημα με την Μπόκα και πλέον μετακομίζει στην Κίνα για να γίνει πλουσιότερος κατά πολλά (μα πολλά) εκατομμύρια. Δείτε πως τον αποχαιρέτησε το Bombonera στη νίκη με 4-1 κόντρα στην Κολόν του Ίσμαελ Μπλάνκο (VIDEO).

Αντίο στην Μπόκα με τεσσάρα κόντρα στον Ίσμαελ Μπλάνκο ο Τέβες
tevez

Η Γιουβέντους έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει. Και πως να μην τον ήθελε άλλωστε, αφού στην τελευταία του σεζόν με την "μεγάλη κυρία" πέτυχε 29 γκολ. Ο ίδιος το είχε αποφασίσει καιρό όμως, θέλοντας να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπόκα με ένα στόχο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγους μήνες αργότερα όχι μόνο πήρε τον τίτλο με 9 γκολ σε 15 εμφανίσεις, αλλά έκανε νταμπλ! Η συνέχεια βέβαια δεν ήταν ίδια, με τον παίκτη να παίρνει κιλά, να τσακώνεται με τον προπονητή του και να φτάνει μία ανάσα από το να αποχωρήσει. Τελικά παρέμεινε λίγο ακόμα, αλλά με το τέλος της περιόδου θα φύγει ξανά.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΡΛΟΣ

Πλήθος δημοσιευμάτων θέλει την Shanghai Shenhua να προσφέρει 40.000.000€ για δυο χρόνια στον 32άχρονο άσο και λίγο πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Κολόν, ο τεχνικός διευθυντής της Μπόκα το επιβεβαίωσε!

Ο ίδιος ο Τέβες πρόσφατα δήλωσε πως δεν βλέπει τον εαυτό του να μετακομίζει στην Κίνα, όμως στο 90ο λεπτό, όταν κι έγινε αλλαγή, αποθεώθηκε από το Bombonera λες και ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπόκα.

Για την ιστορία η ομάδα του Τέβες κέρδισε 4-1 την Κολόν του Ίσμαελ Μπλάνκο, με τον έμπειρο στράικερ να σκοράρει ένα τέρμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK