Απίστευτη αποθέωση στο αντίο του Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο αποχαιρέτησε για... τρίτη φορά τους φίλους της Νιούελς και γνώρισε την αποθέωση. Οι οπαδοί φώναζαν το όνομα του στο 32ο λεπτό, ενώ ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του (VIDEOS).

Απίστευτη αποθέωση στο αντίο του Σκόκο
Newell's scocco

Βαθμολογικά το παιχνίδι ήταν αδιάφορο, αφού η Νιούελς έχασε το... τρένο της συμμετοχής στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οπότε όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στον Σκόκο. Ο 32χρονος επιθετικός φόρεσε για τελευταία φορά ( φέτος τουλάχιστον) τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και όπως ήταν αναμενόμενο γνώρισε την αποθέωση.

Στο 32ο λεπτό, μάλιστα, το γήπεδο σηκώθηκε στο... πόδι και άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του, καθώς φοράει το νούμερο 32 στη φανέλα, ενώ όταν έγινε αλλαγή στο 63' για να περάσει μέσα ο Μάξι Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα (ήττα για την Νιούελς με 2-0 από την Γοδόι), ο Σκόκο δεν θέλησε να επιβεβαιώσει πως πηγαίνει στην Ρίβερ Πλέιτ, όμως τόνισε πως αποχώρησε γιατί ήθελε να βοηθήσει την ομάδα.

"Είναι σίγουρο πως φεύγω λόγω της κατάστασης στην ομάδα. Δεν ήταν δυνατόν να ανταποκριθεί η ομάδα στο χρέος της απέναντι στην Σάντερλαντ και το δικό μου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Σκεφτήκαμε μαζί με την διοίκηση τι είναι καλύτερο για το μέλλον και αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε με αυτόν τον τρόπο την κρίση. Δεν θέλω να πω τίποτα για το μέλλον μου (τον ρώτησαν για την Ρίβερ), μέχρι να τελειώσουν όλα και τυπικά. Ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο".

Ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντονόφριο, αποκάλυψε πως έχει γίνει εδώ και μέρες πρόταση για τον Σκόκο και απομένει η απάντηση του παίκτη. Το συνολικό deal, αναμένεται να ξεπεράσει τα 3-3.5.000.000$ για τον πρώτο χρόνο συνεργασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK