Μέσι: "Γα@@@", πήγαμε σε δύο τελικούς"

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε την απάντησή του στόσο σε όσους τον επικρίνουν για τη διαφορά της απόδοσής του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και με εκείνη της Αργεντινής αλλά και σε εκείνους που σχολιάζουν το γεγονός πως δεν τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο.

Μέσι: "Γα@@@", πήγαμε σε δύο τελικούς"

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει δεχθεί ουκ ολίγες φορές σκληρή κριτική για την απόδοσή του με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν το γεγονός πως δεν ψάλλει τον εθνικό Ύμνο. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, ο 28χρονος έδωσε την απάντησή του.

"Με ενοχλεί όταν μας λένε να προσπαθούμε περισσότερο και ότι δεν νιώθουμε τη φανέλα που φοράμε. Ήμασταν αρκετά τυχεροί που φτάσαμε στον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Copa America και περνάει η εικόνα ότι δεν κάναμε τίποτα.

Φτάσαμε σε δύο τελικούς, γαμ@@@@@@. Δεν νικήσαμε, τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό, όμως πήγαμε σε δύο τελικούς, δεν χάσαμε στη φάση των "16".

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να έχεις α@@@α. Είχαμε δύσκολες στιγμές στην εθνική ομάδα για αυτά που βιώσαμε. Χάσαμε στον τελικό του Μουντιάλ απέναντι στη Γερμανία που έχει σπουδαίους παίκτες και είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες να πάρουμε εμείς το τρόπαιο. Το ίδιο συνέβη και με αντίπαλο τη Χιλή όπου χάσαμε στα πέναλτι", δήλωσε αρχικά ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Όσο για το γεγονός πως δεν τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο είπε: "Με ενοχλούν οι άνθρωποι που σου επιτίθενται χωρίς να σκέφτονται. Δεν τραγουδω τον εθνικό ύμνο επίτηδες. Δεν χρειάζεται να τον τραγουδήσω για να τον αισθανθώ. Το κάθε άτομο τον αισθάνεται με διαφορετικό τρόπο.

Οι Pumas (εθνική ομάδα ράγκμπι της Αργεντινής) κλαίνε, το αισθάνονται διαφορετικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η εθνική ομάδα είναι προτεραιότητα για μένα και θέλω να νικώ πάντα. Το Copa America που έρχεται θα είναι σπουδαίο".

Το VIDEO της συνέντευξης:

News 24/7

24MEDIA NETWORK