Ο Μέσι ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εθνική Αργεντινής!

Με επιστολή του, ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εθνική Αργεντινής.

Ο Μέσι ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εθνική Αργεντινής!

Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής! Επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των ξένων ΜΜΕ, ο άσος της Μπαρτσελόνα με δήλωσή του ανακοίνωσε την επιστροφή του στην "αλμπισελέστε", εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη για την πατρίδα του.

"Βλέπω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο και δεν θέλω να δημιουργήσω ακόμη ένα. Δεν θέλω να προκαλέσω κανένα κακό, πάντα προσπαθούσα να κάνω το αντίθετο και να βοηθώ όπου μπορούσα.

Πρέπει να διορθώσουμε πολλά στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά θα προτιμούσα να το κάνω εκ των έσω και όχι να ασκώ κριτική ως εξωτερικός παράγοντας. Πολλά πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου την ημέρα του τελευταίου τελικού και σκέφτηκα σοβαρά να αποχωρήσω αλλά αγαπώ αυτή τη χώρα και αυτή τη φανέλα πολύ", αναφέρει ο 29χρονος.

Η απόφαση του Μέσι ήρθε μετά τη συνάντησή του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής, Εντγκάρντο Μπάουσα, ο οποίος ταξίδεψε στην Ισπανία για να συναντηθεί με τον παίκτη και να τον μεταπείσει, κάτι που τελικά έγινε.

Την επιστροφή του Αργεντινού είχε προαναγγείλει λίγες ώρες πριν και ο πατέρας του, Χόρχε Μέσι, ο οποίος ανέβασε στο προφίλ του στο instagram φωτογραφία με τη φανέλα του γιου του με το Νο 10, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο: "Τι όμορφη που είναι!!".

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γίνεται αντιληπτό πως το όνομα του Λιονέλ Μέσι θα βρίσκεται στις κλήσεις του Μπάουσα για τις αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής ο Μέσι
ΣΟΚ! Σταματάει ο Μέσι από την εθνική Αργεντινής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK