Επιβεβαιώνει τις επαφές με Μπουφόν η Μπόκα!

Είναι γεγονός! Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει τον Τζίτζι Μπουφόν και μάλιστα ο προπονητής του συλλόγου, Γκιγιέρμο Σκελότο, αποκάλυψε την ημερομηνία που θα γίνουν οι τελικές επαφές με τον Ιταλό πορτιέρε!

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Όταν πρωτοακούστηκε η είδηση περί ενδιαφέροντος της Μπόκα Τζούνιορς για τον Τζίτζι Μπουφόν, αρκετοί θεώρησαν πως πρόκειται για υπερβολή. Μάλιστα και από την ίδια την ομάδα θέλησαν να υποβαθμίσουν τις φήμες, με σκοπό να παραμείνει η ομάδα συγκεντρωμένη.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγιέρμο Σκελότο, ήρθε να βάλει... φωτιά στους φίλους της ομάδας, παραδεχόμενος τις επαφές!

"Ο πρόεδρος μου είπε πως επικοινώνησε με τον Μπουφόν και τον ρώτησε για θέλει να έρθει. Συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά στις 17 Μαΐου. Τώρα παίζουμε για το πρωτάθλημα και την πρόκριση στις εκτός χώρας διοργανώσεις".

Στην Μπόκα ποντάρουν στις καλές σχέσεις που έχει ο παίκτης με τον Κάρλος Τέβες, έτσι ώστε να τον πείσει να ταξιδέψει στην Αργεντινή και να ενισχύσει την ομάδα στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK