Diario Olé: "Την... κάτσαμε"!

Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα κόντρα στο Περού (0-0), η πασίγνωστη ιστοσελίδα/εφημερίδα Diario Olé έγραψε στο twitter αυτό που σκέφτηκαν ταυτόχρονα 44.000.000 Αργεντίνοι. Και έκανε τον γύρο του κόσμου.

Argentina's Lionel Messi reacts during a World Cup qualifying soccer match against Peru at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday, Oct. 5, 2017. Argentina tied the match 0-0 and is almost eliminated from the upcoming World Cup in Russia. (AP Photo/Victor R. Caivano)
messi AP IMAGES

Από το 1996 όταν και ξεκίνησε την λειτουργία της, η "Olé" παραμένει μία από τις αγαπημένες εφημερίδες στην Αργεντινή και το Μπουένος Άιρες. Τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Παρασκευής, ο υπεύθυνος στα social media της ηλεκτρονικής μορφής της Olé ξέσπασε και χρησιμοποίησε την ατάκα που σκέφτηκαν όσοι είδαν το παιχνίδι.

"Την γ@μ$σ@μ$", έγραψε σε ελεύθερη μετάφραση ( ή αλλιώς την... κάτσαμε), την ώρα που η κάμερα ζούμαρε πάνω στον απογοητευμένο Λιονέλ Μέσι ο οποίος δεν μπόρεσε να οδηγήσει σε νίκη την "Αλμπισελέστε".

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 και θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων, έτσι ώστε να μπει τουλάχιστον στα μπαράζ!

Diario Olé: "Την... κάτσαμε"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK