Εικόνες σοκ: Άνοιξαν το κεφάλι διαιτητή στην Αργεντινή!

Απίστευτα πράγματα στην 4η κατηγορία της Αργεντινής όταν οπαδοί της γηπεδούχου επιτέθηκαν στον διαιτητή και τους βοηθούς, με αφορμή την ήττα της ομάδας τους στα μπαράζ ανόδου. Προσοχή! Σοκάρουν οι εικόνες από τα αποδυτήρια (VIDEO).

Εικόνες σοκ: Άνοιξαν το κεφάλι διαιτητή στην Αργεντινή!

Με αίμα βάφτηκε ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Juventud Pergamino και Independiente Chivilcoy για τα μπαράζ ανόδου στην 3η κατηγορία της Αργεντινής. Οι φιλοξενούμενοι, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, προηγήθηκαν στο σκορ κάτι που δεν άρεσε στους οπαδούς των γηπεδούχων.

Έτσι με το τέλος του αγώνα (0-1 νίκη για την Chivilcoy) ανεγκέφαλοι πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στον διαιτητή και τους βοηθούς. Οι εικόνες σοκάρουν, αφού από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν οι άτυχοι άνδρες φαίνεται πως έχουν δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι και όλο τους το σώμα.

Μάλιστα στον ένα από τους τρεις διαιτητής άνοιξε το κεφάλι μετά από χτύπημα με πέτρα! Η ομοσπονδία της Αργεντινής θα ερευνήσει το γεγονός και αναμένεται βαριά καμπάνα στην Juventud που μπορεί να επιφέρει μέχρι και υποβιβασμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK