Η σέξι κυρία Ρομέρο λέει ότι "έστησαν" τον άντρα της

Η εθνική Αργεντινής θα ταξιδέψει στο Μουντιάλ της Ρωσίας χωρίς τον Ρομέρο, λόγω τραυματισμού. Η κυρία Ρομέρο, όμως, έχει άλλη άποψη και "ξεσπάει", κάνοντας λόγο για σκευωρίες και ψέματα στην ομάδα (PHOTOS).

Η σέξι κυρία Ρομέρο λέει ότι "έστησαν" τον άντρα της
AP IMAGE

Η 23αδα της Εθνικής Αργεντινής ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες και ο Σέρχιο Ρομέρο βρισκόταν σε αυτή, καθώς ο Χόρχε Σαμπάολι τον προόριζε βασικό για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ένας τραυματισμός όμως της τελευταίας στιγμής έφερε την ανατροπή.

Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος χτύπησε στο δεξί του γόνατο, κάνοντας μάλιστα λόγο για σπάσιμο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα έχει προλάβει να αποθεραπευτεί, μέχρι να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ή μήπως τα πράγματα είναι διαφορετικά;

Η Ελιάνα Γκουέρτσιο, σύζυγος του τερματοφύλακα, βγήκε στα... κανάλια της χώρας της και ανέφερε ότι το πόρισμα του ιατρικού τιμ της Αργεντινής είναι απόλυτα ψευδές.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε η 40χρονη στο El Trece, ο πορτιέρε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προλαβαίνει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα απ' αυτό που έβγαλε το ιατρικό ανακοινωθέν, επιρρίπτοντας κατηγορίες προς πάσα κατεύθυνση.

Η Ελιάνα δήλωσε χαρακτηριστικά: " Δεν έχει σπάσει τίποτα στο γόνατό του. Είναι ένα κομμάτι χαλαρού χόνδρου. Οι γιατροί του είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα για το αν θα προλάβει το Μουντιάλ".

" Η αποθεραπεία κυμαίνεται σε 2 με 3 βδομάδες το πολύ. Αλλά με το πως είναι ο άντρας μου και την όλη προσπάθεια που κάνει, θα μπορούσε να είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι".

" Υπάρχουν πολλοί που τον θέλουν εκτός ομάδας. Είπαν πως είναι σπασμένο για να δικαιολογήσουν την απουσία του. Έχω κουραστεί από τα ψέματα!".

" Δεν ξέρω αν όσοι τα λένε αυτά είναι ανόητοι, απληροφόρητοι, δειλοί ή έχουν κάποιο προσωπικό συμφέρον, αλλά σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά θα αποτελούσαν τις χειρότερες δικαιολογίες".

Μπορεί τελικά ο Ρομέρο να μην πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως δεν θα περάσει και τόσα άσχημα κατά την αποθεραπεία του και τις διακοπές του, όταν έχει για συντροφιά την Ελιάνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑΝΑ ΓΚΟΥΕΡΤΣΙΟ-ΡΟΜΕΡΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK