Ο Μπλάνκο κέρασε... φαρμάκι τον Σκόκο!

Ο Νάτσο Σκόκο πέρασε στο 77' όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη νέα γκέλα της Ρίβερ Πλέιτ, με τον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Ισμαέλ Μπλάνκο, να κάνει τη ζημιά (VIDEO)!

Ely Esterilla, left, of Ecuadors Barcelona is embraced by teammate Ismael Blanco, after he scored during a Copa Libertadores soccer game against in Asuncion, Paraguay, Thursday, April 9, 2015. (AP Photo/Jorge Saenz)
Ely Esterilla, left, of Ecuadors Barcelona is embraced by teammate Ismael Blanco, after he scored during a Copa Libertadores soccer game against in Asuncion, Paraguay, Thursday, April 9, 2015. (AP Photo/Jorge Saenz) AP PHOTO/JORGE SAENZ

Νίκη αγνοείται για την Ρίβερ Πλέιτ στα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα αφού το βράδυ της Κυριακής υποχρεώθηκε σε νέα "γκέλα", 2-2 με την Ατλέτικο Τουκουμάν στο "Μονουμεντάλ" που σήμανε την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα.

Οι "εκατομμυριούχοι" είχαν αρκετές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα (είχαν το μυαλό και στο Κύπελλο Αργεντινής) και ο Νάτσο Σκόκο μπήκε αλλαγή στο 77' αντί του Παλάσιος, με τη.. ζημιά να έχει γίνει όμως προηγουμένως.

Και αυτό γιατί ενώ η ομάδα του Γκαγιάρδο προηγήθηκε 2-0 με γκολ των Κάσκο και Μπορέ στο 50' και στο 53' δέχτηκε την ισοφάριση, με τον Ροντρίγκες να μειώνει 2-1 στο 65' και τον άλλοτε συμπαίκτη του Σκόκο στην ΑΕΚ, Ισμαέλ Μπλάνκο, να γράφει το τελικό 2-2 με τον αγαπημένο του τρόπο: πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής!

News 24/7

24MEDIA NETWORK