O Σκόκο θυμήθηκε το πώς έφυγε από την ΑΕΚ

Μιλώντας στην εφημερίδα, "La Nacion", ο Σκόκο θυμήθηκε την πώλησή του από την ΑΕΚ στην Αλ Αΐν, ενώ υποστήριξε πως αν και είχε προτάσεις από την Ισπανία δεν τις αποδέχθηκε, γιατί έβαλε το οικονομικό συμφέρον πάνω από το αγωνιστικό.

O Σκόκο θυμήθηκε το πώς έφυγε από την ΑΕΚ

Συνέντευξη στην αργεντίνικη "La Nacion" έδωσε ο άσος της Νιουελς Ολντ Μπόις Νάτσο Σκόκο, ο οποίος θυμήθηκε τα παλιά και κυρίως το πέρασμά του από την Ελλάδα.

"Ήμουν τρία χρόνια στην Ελλάδα. Είχα προτάσεις από την Ισπανία, αλλά δεν πήγα γιατί έδωσα προτεραιότητα στο οικονομικό σκέλος. Για να πάω στην Ισπανία, έπρεπε να αποδεχθώ λιγότερα χρήματα, αλλά προτίμησα το οικονομικό συμφέρον μου. Δεν πήγα, γιατί δεν μου έβγαιναν οι αριθμοί. Δεν μετανιώνω, αλλά μερικές φορές σκέφτομαι τι θα μπορούσε να έχει συμβεί", δήλωσε ο πρώην άσος της ΑΕΚ για να συνεχίσει:

"Να πήγαινα στην Μπέτις, για παράδειγμα, να έδειχνα το ταλέντο μου και να με έπαιρνε η Μπαρτσελόνα. Δεν είχα σκεφτεί τα Εμιράτα, αλλά ήρθε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η ομάδα μου είχε προβλήματα και μου χρωστούσε χρήματα.

Τότε η ομάδα (σ.σ ΑΕΚ) μου είπε: "Πρέπει να σε πουλήσουμε". Εντάξει τους είπα, αλλά πρέπει να μου πληρώσετε αυτά που μου χρωστάτε με τα χρήματα που θα λάβετε από την Αλ-Αΐν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK