"Τσόρι έλα πίσω, γεμίσαμε... κατσίκια"

Τρεις μέρες πριν το Superclásico ανάμεσα σε Μπόκα και Ρίβερ, ένας απίθανος φίλαθλος των "εκατομμυριούχων" ζήτησε από τον Τσόρι Ντομίνγκες να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα, γιατί δεν αντέχει να βλέπει άλλο... κατσίκια με τη φανέλα της Ρίβερ!

"Τσόρι έλα πίσω, γεμίσαμε... κατσίκια"

Ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο ούτε για τα παιχνίδια κυπέλλου, κάτι που φάνηκε και την Τετάρτη (25/1) κόντρα στον Άρη.

Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά πως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, όμως ουσιαστικά είναι... τελειωμένος.

Την Πέμπτη, ο έμπειρος άσος ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, ποζάροντας με τα νέα του παπούτσια από την Adidas και ένας φίλος της Ρίβερ... παρενέβη ζητώντας του με ιδιαίτερο τρόπο να επιστρέψει πίσω στους "εκατομμυριούχους"!

"Τσόρι έλα πίσω. Λείπεις σε αυτή την ομάδα. Λείπει το ποδόσφαιρο σου. Εδώ όλοι είναι κατσίκια. Έχω φυλαγμένη τη φανέλα σου με το νούμερο 10 εδώ και χρόνια και γουστάρω τρελά να την ξαναφορέσω. Γύρνα πίσω", έγραψε χαρακτηριστικά.

Con ganas de usarte ya...mis nuevas adidas #ACE17 #blueblast #adidasfootball #neverfollow #CHD10 #choridominguez @adidasgr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK