Βιάγκρα με συνταγή γιατρού για Μέσι, Αγουέρο και άλλους

Ο Μέσι και η παρέα του θα ταξιδέψουν στη Βολιβία με σκοπό τη νίκη στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Εκεί θα έχουν ένα σημαντικό "σύμμαχο" στο... βουνίσιο περιβάλλον.

Argentina's Lionel Messi, left, laughs during a training session of the national soccer team before a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Chile in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, March 21, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Lionel Messi, left, laughs during a training session of the national soccer team before a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Chile in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, March 21, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Μέσι, ο Ντι Μαρία, ο Αγουέρο και ο Ιγκουαΐν παρουσιάζουν στυτική δυσλειτουργία; Προφανώς και όχι. Θ' αγωνιστούν ωστόσο στη... βουνίσια Βολιβία, με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα για τον όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ν' απέχει 3.640 μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας!

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της "αλμπισελέστε" έχουν κάκιστη παράδοση στην εκάστοτε έδρα της "βέρδε", αφού δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη νίκη για 12 χρόνια τώρα. Γι' αυτό, ενόψει του παιχνιδιού, θα τους χορηγηθούν ενισχυτικές ουσίες που ενδεχομένως τους βοηθήσουν ν' ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του υψομέτρου.

Ποιες είναι αυτές; Παρακεταμόλη, καφεΐνη και σιλδεναφίλη! Ιατρικώς η τελευταία ουσία έχει συνδεθεί με το βιάγκρα, το μπλε χαπάκι, το οποίο έχει διαπιστωθεί πως βοηθάει στην αθλητική δραστηριότητα και ταυτόχρονα δεν έχει απαγορευτεί η χρήση του.

Απ' όσο φαίνεται, η αργεντίνικη Ομοσπονδία ψάχνει τον τρόπο που οι παίκτες της θ' ανταπεξέλθουν στις περίεργες συνθήκες και μετά θα πανηγυρίσουν το πολυπόθητο διπλό, ανεβαίνοντας στην κατάταξη.

Πέρα από τις ουσίες, έχει προγραμματιστεί η αποστολή να φτάσει στη Βολιβία μόλις δύο ώρες πριν από το παιχνίδι, με σκοπό να μειωθούν οι πιθανότητες επιρροής που θα έχει το υψόμετρο στους παίκτες.

Άλλωστε σε προηγούμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, η κάμερα είχε πιάσει τους σταρ της Αργεντινής να παλεύουν στην κυριολεξία να αναπνεύσουν.

Να υπενθυμίσουμε πως έγινε γνωστή η τιμωρία της παγκόσμιας ομοσπονδίας προς τον Λίο, μετά τις βρισιές που εξαπέλυσε προς τον διαιτητή στο ματς της Αργεντινής με τη Χιλή. Η... συνταγή βέβαια παραμένει η ίδια για τους συμπαίκτες του.

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

News 24/7

24MEDIA NETWORK