Πήρε κόκκινη και σκότωσε το διαιτητή

Tραγωδία σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αργεντινή, με ποδοσφαιριστή να γίνεται έξαλλος για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε σκοτώνοντας τον διαιτητή μέσα στο γήπεδο.

Πήρε κόκκινη και σκότωσε το διαιτητή

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κόρδομπα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, με έναν παίκτη να πυροβολεί τρεις φορές και να σκοτώνει τον 48χρονο διαιτητή, Cesar Flores, λίγα λεπτά μετά την κόκκινη κάρτα που του είχε δείξει.

Ο δράστης διέφυγε της σύλληψης με την αστυνομία να τον αναζητεί. Μάλιστα ο νεαρός πυροβόλησε επίσης έναν 25χρονο παίκτη, τον  Walter Zarate, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

"Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ξέρουμε τι έγινε με τον διαιτητή αλλά ο παίκτης ήταν θυμωμένος και πήγε και πήρε το όπλο του για να τον σκοτώσει", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος αποκάλυψε πως ο διαιτητής έπεσε νεκρός από 3 σφαίρες, μία στο κεφάλι, μία στο λαιμό και μία στο στήθος.

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ