Πιάστηκε με πλαστό διαβατήριο ο Μαραντόνα

Ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα θέλησε να ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όμως δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο, καθώς, ύστερα από έλεγχο, αποδείχθηκε πως είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο!

Πιάστηκε με πλαστό διαβατήριο ο Μαραντόνα

Νέα μπλεξίματα με τον νόμο για τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο -κατά πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών θέλησε να ταξιδέψει απ' την Αργεντινή στον Ντουμπάι το βράδυ της Κυριακής (28/08), αλλά η προσπάθειά του στέφθηκε από... αποτυχία.

Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Clarin", κατά τη διάρκεια ελέγχου απ' τους ανθρώπους ασφαλείας του αεροδρομίου, αποκαλύφθηκε πως ο "Ντιεγκίτο" είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο! Η συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε έξαλλο Μαραντόνα, ο οποίος και κάλεσε άμεσα το δικηγόρο του.

"Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να οδηγήσει τη ζωή μου. Από 15 ετών κάνω αυτό πο θέλω και ουδείς μπορεί να έρθει να μου πει τι να κάνω. Αυτή η κατηγορία για κλοπή του διαβατηρίου είναι μία ανοησία.

Ο δικηγόρος μου έχει την αποστολή να ερευνήσει αυτό το ψέμα που έχει ενορχηστρωθεί από κάποιον πολιτικό. Πρόκειται για βεντέτα από πλευρά του Αργεντινού προέδρου, Μαουρίτσιο Μάκρι", δήλωσε ο Μαραντόνα.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ