Πιάστηκε με πλαστό διαβατήριο ο Μαραντόνα

Ο θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα θέλησε να ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όμως δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο, καθώς, ύστερα από έλεγχο, αποδείχθηκε πως είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο!

Νέα μπλεξίματα με τον νόμο για τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο -κατά πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών θέλησε να ταξιδέψει απ' την Αργεντινή στον Ντουμπάι το βράδυ της Κυριακής (28/08), αλλά η προσπάθειά του στέφθηκε από... αποτυχία.

Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Clarin", κατά τη διάρκεια ελέγχου απ' τους ανθρώπους ασφαλείας του αεροδρομίου, αποκαλύφθηκε πως ο "Ντιεγκίτο" είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο! Η συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε έξαλλο Μαραντόνα, ο οποίος και κάλεσε άμεσα το δικηγόρο του.

"Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να οδηγήσει τη ζωή μου. Από 15 ετών κάνω αυτό πο θέλω και ουδείς μπορεί να έρθει να μου πει τι να κάνω. Αυτή η κατηγορία για κλοπή του διαβατηρίου είναι μία ανοησία.

Ο δικηγόρος μου έχει την αποστολή να ερευνήσει αυτό το ψέμα που έχει ενορχηστρωθεί από κάποιον πολιτικό. Πρόκειται για βεντέτα από πλευρά του Αργεντινού προέδρου, Μαουρίτσιο Μάκρι", δήλωσε ο Μαραντόνα.

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα