Πως ο Μέσι την... έφερε στον Μπατιστούτα

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα κατείχε κάτι που τον έκανε να αισθάνεται ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, όμως ο Λιονέλ Μέσι του το... έκλεψε και ανάγκασε τον παλαίμαχο άσο να τον... ξεμπροστιάσει!

One of the ambassadors to Qatar's 2022 World Cup bid, former soccer player Gabriel Batistuta, from Argentina, during the FIFA inspection visit for the Qatar 2022 World Cup Bid, in Doha, Qatar, Tuesday, Sept. 14 2010. FIFA inspectors attended a football match in Qatar on Tuesday that may help determine whether the country wins a bid for the 2022 World Cup. (AP Osama Faisal)
batistuta EUROKINISSI

Στις 23 Ιουνίου του 2016 ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Αργεντινής, αφού έγινε ο πρώτος σκόρερ με την "Αλμπισελέστε" ξεπερνώντας τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Ο παλαίμαχος άσος της Φιορεντίνα φαίνεται πως δεν μπορεί να το ξεχάσει και αστειευόμενος πάντα μίλησε για το πως είναι να αισθάνεσαι... δεύτερος.

"Με γ$@ λίγο, οκ πολύ, όχι λίγο", είπε σε συνέντευξη του και συνέχισε: "Ήταν ένας τίτλος που κρατούσα καιρό και δεν είναι μικρό πράγμα. Ταξιδεύεις στον κόσμο ως πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αργεντινής.

Ο Μέσι θα πετύχει τα διπλάσια γκολ από εμένα. Βέβαια το πλεονέκτημα που είχα ήταν πως έπαιζα πριν τον... εξωγήινο".

Ο "Μπατιγκολ" τα είπε όλα αυτά με αρκετή δόση χιούμορ φυσικά...

AP Osama Faisal

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK