Αποθέωση και πανό για Τσόρι από τους οπαδούς της Ρίβερ

Στο "Monumental", το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ, βρέθηκε ξανά ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας (PHOTO).

River Plate's Alejandro Dominguez celebrates after scoring before being adjudged offside during an Argentina's second division league soccer match against Chacarita in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, Aug. 16, 2011. Historic soccer team River Plate was relegated to the second division for the first time in its 110-year existence last June. The goal was annulled.  (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Dominguez ASSOCIATED PRESS

Ο Τσόρι Ντομίνγκες βρίσκεται στην Αργεντινή και πάτησε ξανά τον αγωνιστικό χώρο του "Monumental" για ένα φιλικό προς τιμήν του Φερνάντο Καβενάγκι, αλλά είχε και ο ίδιος την τιμητική του καθώς αποθεώθηκε από το κοινό της Ρίβερ.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ανέβασε φωτογραφία στο instagram στην οποία φαίνεται στο βάθος ένα πανό που ύψωσαν οι φίλοι της ομάδας, το οποίος έγραφε "movimiento alejandro dominguez", ένα... κίνημα που έχει δημιουργηθεί με στόχο την επιστροφή του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK