Συνεχίζεται το δράμα του Μπατιστούτα, καθησυχαστικός ο γιατρός του

Δέκα μήνες μετά την αποκάλυψη του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ότι είχε σκεφτεί ακόμη και να ακρωτηριάσει τα πόδια του προκειμένου να απαλλαγεί από τους πόνους, νέα δημοσιεύματα στην Αργεντινή θέλουν το δράμα του 46χρονου να συνεχίζεται. Καθησυχαστικός ο γιατρός του.

Συνεχίζεται το δράμα του Μπατιστούτα, καθησυχαστικός ο γιατρός του

Ο Αργεντινός είχε υποβληθεί σε εγχείριση πριν από 8 χρόνια προκειμένου να απαλλαγεί από τους πόνους στα κάτω άκρα, ωστόσο όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής το πρόβλημα παραμένει για τον πρώην άσο της Φιορεντίνα, ενώ δεν ήταν λίγα και εκείνα που αναφέρουν πως ο 46χρονος δεν μπορεί να περπατήσει σε σημείο που σκέφτεται ξανά τον ακρωτηριασμό, όπως είχε διαρρεύσει τον περασμένο Αύγουστο.

Την συγκεκριμένη πληροφορία διέψευσε ένας από τους γιους του Μπατιστούτα, ο Λούκας, ο οποίος εξήγησε ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο, ενώ ο γιατρός του Αργεντινού, Ρομπέρτο Αβάνζι τόνισε: " Ήταν πολύ άσχημα. Ήρθε μια μέρα στο γραφείο μου και μου ζήτησε να του κόψω τα πόδια. Αλλά αυτό ήταν πριν από τρία χρόνια, όχι τώρα.

Τώρα χρειάζεται επέμβαση στον άλλο αστράγαλο. θα χρειαστεί να βάλουμε κάτι προσθετικό. Το σκεφτόταν, δεν το πήρε καλά. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πολύ καινούργια μέθοδο, σε πειραματικό στάδιο ακόμα και θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε σε αυτόν. Θέλει όμως να είναι σίγουρος και γιαυτό διστάζει. Είπαμε να περιμένουμε λίγο να δούμε πως λειτουργεί σε άλλους ασθενείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK