Τερματοφύλακας γίνεται... λάστιχο και κάνει την απόκρουση της ζωής του

Την απόκρουση που έκανε ο τερματοφύλακας της Μπελγκράνο, Αντράντε σαν άλλος... Mr. Fantastic σίγουρα θα την διηγείται. Φταίει βέβαια και ο αντίπαλος επιθετικός, αλλά ο τερματοφύλακας φαίνεται πως είναι από λάστιχο! Δείτε το VIDEO.

Τερματοφύλακας γίνεται... λάστιχο και κάνει την απόκρουση της ζωής του

Τα ματς πρωταθλήματος Αργεντινής αναμφισβήτητα είναι πολύ ενδιαφέροντα για το φίλαθλο κοινό. Γρήγορες εναλλαγές συναισθημάτων, μεγάλα σκορ, αλλά και χαμένες ευκαιρίες! Αυτή όμως που έγινε στο παιχνίδι της Ρίβερ Πλέιτ με τη Μπελγκράνο δεν έχει προηγούμενο!

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, η Ρίβερ βγαίνει στην αντεπίθεση τέσσερις εναντίον ενός. Ο Γκονζάλο Μαρτίνεθ σεντράρει μέσα στην περιοχή με τέσσερις συμπαίκτες του να περιμένουν την μπάλα. Η σέντρα καταλήγει στον Αντράντε που το μόνο που είχε να κάνει ήταν να... σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία, αφού ο κίπερ, Λουκάς Ακόστα, ήταν ήδη εξουδετερωμένος.

Ή έτσι νόμιζε, αφού ο επιθετικός της Ρίβερ έδωσε τέτοια ώθηση στην μπάλα, που ο αντίπαλος πορτιέρε είχε τον χρόνο να τη φτάσει και να τη διώξει σε κόρνερ κλάσματα του δευτερολέπτου πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Λέτε μικρός ο Ακόστα να έβλεπε πολύ Fantastic Four και τον ήρωα με τα λαστιχένια χέρια;

Δείτε την... άχαστη ευκαιρία και τη μεγάλη απόκρουση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK