"Κήδεψε" τη Ρίβερ με απίστευτη ΓΚΟΛΑΡΑ ο Τέβες

Η Ρίβερ Πλέιτ προηγήθηκε με 2-1 της Μπόκα στο Μονουμεντάλ όμως ο Κάρλος Τέβες με δύο δικά του τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (το δεύτερο εξαιρετικό) έκανε την απόλυτη ανατροπή (3-2). Το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις ο Σεντούριον που διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τη Μπόκα.

"Κήδεψε" τη Ρίβερ με απίστευτη ΓΚΟΛΑΡΑ ο Τέβες

Τρομερό ματς έγινε στο Μονουμεντάλ του Μπουένος Άιρες, εκεί όπου η Ρίβερ Πλέιτ, υποδέχθηκε τη Μπόκα Τζούνιορς στο Superclasico. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν νικητές με 4-2 μετά από μια απίστευτη εξέλιξη και διακύμανση του σκορ.

Το 0-1 έκανε στο 14ο λεπτό ο Μπου μετά από ασίστ του Τέβες για την Μπόκα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με δύο γκολ από Ντριούσι (34') και Αλάριο (40') για να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπέρ τους 2-1.

Στην επανάληψη ο "Καρλίτο" πέτυχε δύο τέρματα, με το ένα καλύτερο από το άλλο για να δώσει το προβάδισμα ξανά στην Μπόκα. Στα τελευταία λεπτά όλοι οι παίκτες της Ρίβερ ανέβηκαν στην επίθεση για να ψάξουν την ισοφάριση και το πλήρωσαν. Ο Σεντούριον έφυγε στην αντεπίθεση, κρέμασε τον τερματοφύλακα Μπατάγια και έγραψε το τελικό 4-2 υπέρ της Μπόκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK