Θέλει... διάλειμμα από την εθνική Αργεντινής ο Μέσι

Διάλειμμα από την καριέρα του ως διεθνής με την εθνική Αργεντινής σκέφτεται να κάνει ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με την εφημερίδα "Ole", ως αποτέλεσμα της σκληρής κριτικής που δέχεται στην πατρίδα του.

Θέλει... διάλειμμα από την εθνική Αργεντινής ο Μέσι

Η ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Κόπα Αμέρικα από τη Χιλή, καθώς και η σκληρή κριτική που δέχθηκε από τα Μέσα της πατρίδας του για το γεγονός πως η "αλμπισελέστε" έχασε ακόμη έναν τελικό μετά από αυτόν του Μουντιάλ το περασμένο καλοκαίρι, έχουν απογοητεύσει τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σκέφτεται να κάνει ένα... διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του ως διεθνής.

Σύμφωνα με την "Ole", ο άσος της Μπαρτσελόνα θα ζητήσει από τον Τάτα Μαρτίνο να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή των επόμενων αναμετρήσεων της Αργεντινής. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει ο 28χρονος και το 2006, όταν μετά το Μουντιάλ της Γερμανίας απουσίασε από την αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της εθνικής ομάδας του.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Μέσι σκέφτεται να μη δώσει το "παρών" στα φιλικά του Σεπτεμβρίου, καθώς και σε κάποια από τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας το 2018.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μέσι αρνήθηκε το βραβείο του MVP του Κόπα Αμέρικα

News 24/7

24MEDIA NETWORK