Το απολογητικό γράμμα του Μέσι στη FIFA

Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για την Αργεντινή, με τον Λιονέλ Μέσι να αντιμετωπίζει τιμωρία 4 αγωνιστικών για εξύβριση του διαιτητή. Ο σούπερ σταρ όμως κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει νωρίτερα και να βοηθήσει την ομάδα του. (PHOTO)

Argentinas Lionel Messi  leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentinas Lionel Messi leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Από το Μουντιάλ του Μεξικού το 1970, η Αργεντινή δεν έχει χάσει τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μέχρι και σήμερα. Στο Μουντιάλ του 2018, η παρέα του Λιονέλ Μέσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δώσει το "παρών", καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ (με τον εκπρόσωπο της Ωκεανίας), αλλά υπάρχει το Εκουαδόρ που... παραμονεύει.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται και η τιμωρία της FIFA στον σούπερ σταρ της ομάδας για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 9.000 ευρώ για να... δέσει το γλυκό. Ο Μέσι φέρεται να έβρισε με έντονο τρόπο τον διαιτητή στην αναμέτρηση με τη Χιλή και πλέον ο 29χρονος σταρ κάνει ό,τι μπορεί για να "μαζέψει τα σπασμένα".

Απόδειξη αυτού είναι η διαρροή ενός εγγράφου που έχει ετοιμαστεί από την Αργεντίνικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (IFA), το οποίο φέρει την υπογραφή του Λίο και γράφει μεταξύ άλλων: "Ειλικρινά δεν δέχομαι τις κατηγορίες που μου θέτουν πως επιτέθηκα φραστικά στον βοηθό διαιτητή στο ματς κόντρα στη Χιλή. Ο βοηθός διαιτητή, που είναι Βραζιλιάνος, κατάλαβε πλήρως τι του έλεγα. Νωρίτερα είχαμε μία πολύ φιλική κουβέντα και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να προσβάλω ή να τον βρίσω. Όπως και 'χει, αν κάτι από τα λεγόμενά μου πείραξαν τον βοηθό, δεν απευθυνόντουσαν σε αυτόν. Ειπώθηκαν στον... αέρα και ζητώ συγγνώμη για αυτό".

Δείτε το γράμμα:

Το απολογητικό γράμμα του Μέσι στη FIFA

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα πρόκειται να χάσει τα παιχνίδια κόντρα στην Ουρουγουάη, το Περού και τη Βενεζουέλα, με την Αργεντινή όμως να ελπίζει πως μετά και από αυτό το γράμμα η ποινή θα μειωθεί.

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

News 24/7

24MEDIA NETWORK