Το VIDEO με το ατύχημα της Ουρακάν

Το VIDEO με το ατύχημα που είχε η αποστολή της Ουρακάν κατά την επιστροφή της στην Αργεντινή, μετά το ματς με την Καράκας πριν από δύο εβδομάδες είδε την Πέμπτη (25/2) το φως της δημοσιότητας.

Πριν από δύο εβδομάδες, το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Ουρακάν στην Αργεντινή μετά την αναμέτρηση με την Καράκας για τα προκριματικά του Copa Libertadores, ανετράπη, καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο σε μια απότομη στροφή. Ευτυχώς δεν υπήρξαν νεκροί, με τον Πατρίσιο Τοράνσο να είναι ο μοναδικός άτυχος, καθώς έχασε 4 δάχτυλα στο αριστερό πόδι.

Την Τετάρτη (24) για πρώτη φορά είδε το φως της δημοσιότητας το VIDEO του ατυχήματος, το οποίο τράβηξε ένας μοτοσικλετιστής που ακολουθούσε το πούλμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παραλίγο τραγωδία με το πούλμαν της Ουρακάν

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα