Τρομερό γκολ στην Αργεντινή από τα 35 μέτρα

Δύναμη, φάλτσο, ακρίβεια... Τα πάντα είχε η γκολάρα που σημείωσε ο Άντριαν Μπαστία στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Ραφαέλα με την Νουέβα Τσικάγκο για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής. Απολαύστε το γκολ σε video.

Τρομερό γκολ στην Αργεντινή από τα 35 μέτρα

Το ρολόι σημάδευε το 28ο λεπτό, όταν ο 36χρονος μέσος (σ.σ. αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης από το 2008 μέχρι το 2011) κοντρόλαρε, σημάδεψε και εκτέλεσε από τα 35 μέτρα τον τερματοφύλακα της Νουέβα Σικάγο, ανοίγοντας το σκορ υπέρ της Ατλέτικο Ραφαέλα.

Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς ούτε ο ίδιος ο Άντριαν Μπαστία πιστεύει ότι η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα, έπειτα από την πρόσκρουσή της στο αριστερό δοκάρι.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ