Αποκλεισμός στο 94' για Δώνη στους "4" του Champions League

Άτυχη στάθηκε η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη, η οποία αποκλείστηκε στο 94' από τα ημιτελικά του Champions League Ασίας.

Αποκλεισμός στο 94' για Δώνη στους "4" του Champions League
Δώνης

Η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη άγγιξε το θαύμα, ωστόσο γνώρισε την ήττα από την Αλ Αχλί με 3-2 στο 94' του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League Ασίας.

Οι Σαουδάραβες είχαν βρεθεί με δύο γκολ πίσω στο σκορ από το 1ο ημίχρονο, ωστόσο έκαναν σπουδαία αντεπίθεση στα πρώτα λεπτά του 2ου μέρους του αγώνα στο "Αλ Ρασίντ" του Ντουμπάι.

Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Αΐλτον Αλμέιδα, μείωσε στο 51ο λεπτό, ενώ ο πρώην άσος της Πόρτο και της Νις Κάρλος Εντουάρντο, ισοφάρισε στο 64' για τους φιλοξενούμενους.

Όλα έδειχναν ότι ο Δώνης θα γινόταν ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα βρισκόταν σε τελικό διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στην ιστορία, αφού το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1 και η Αλ Χιλάλ προκρινόταν λόγω των εκτός έδρας τερμάτων.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Νοτιοκορεάτης μέσος Κιουνγκ Γουόν Κουόν αξιοποίησε μία εκτέλεση φάουλ και έδωσε τη νίκη για την ομάδα των ΗΑΕ, η οποία στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκουάνγκζου Εβεργκράντ (Κίνα) - Γκάμπα Οσάκα (Ιαπωνία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK