"Μυθική πρόταση για Μπαλοτέλι από Κίνα"

Τον Μάριο Μπαλοτέλι που δεν υπολογίζεται από τη Λίβερπουλ ευελπιστεί να "κλέψει" η κινεζική, Σιανγκσού Σάνινγκ. Διαβάστε το ποσό που του προσφέρει.

"Μυθική πρόταση για Μπαλοτέλι από Κίνα"

Στις 30 Ιουνίου λήγει ο δανεισμός του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μίλαν. Ο Ιταλός που δεν κατάφερε ούτε φέτος να πείσει με τις εμφανίσεις του θα επιστρέψει αναγκαστικά στη Λίβερπουλ, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, όμως ξέρει πολύ καλά ότι δεν υπολογίζεται.

Επομένως είναι αναγκασμένος να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάπου εδώ μπαίνουν στο κόλπο οι Κινέζοι, όπου φέτος έχουν βαλθεί να τρελάνουν την ποδοσφαιρική αγορά. Η Σιανγκσού Σάνινγκ λοιπόν, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τους Τζο, Ραμίρες και Τεϊσέιρα, έχει βάλει στο μάτι τον 25χρονο Μάριο Μπαλοτέλι σύμφωνα με το "Il Milanista".

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, η κινεζική ομάδα συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Ιταλού και τους έκανε πρόταση για συμβόλαιο 15.000.000 ευρώ το χρόνο. Αν τελικά ισχύει, είναι πολύ πιθανό ο Σούπερ Μάριο να πάρει το αεροπλάνο και να ταξιδέψει προς Ασία, καθώς αντίστοιχη πρόταση μοιάζει ακατόρθωτο να βρει στην Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK