Ο Ρομπίνιο κατέληξε στην Κίνα με Σκολάρι

Βρήκε ομάδα ο Ρομπίνιο, ο οποίος θα συνεχίσει στην Κίνα με την Γκουάνγκζου Έβεργκραντ.

Ο Ρομπίνιο κατέληξε στην Κίνα με Σκολάρι

Η Γκουάνγκζου Έβεργκραντ είναι η νέα ομάδα του Ρομπίνιο, βάζοντας τέλος σε ένα θερινό μεταγραφικό σίριαλ που... άγγιξε και την Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπάκουσε στο κάλεσμα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι και υπέγραψε εξάμηνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Κίνας, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Ο 31χρονος διεθνής έμεινε ελεύθερος από τη Σάντος πριν από δύο εβδομάδες, έχοντας προσελκύσει ενδιαφέρον από κάθε γωνιά του πλανήτη, μεταξύ άλλων από τον Ολυμπιακό, την Αλ Τζαζίρα και ομάδες του Μεξικού.

Μετά από το τέλος των υποχρεώσεων της "σελεσάο" στο Κόπα Αμέρικα, ο Ρομπίνιο πήρε τις αποφάσεις του και επέλεξε την ομάδα του πρώην προπονητή του στην εθνική.

Ο "Φελιπάο" αντικατέστησε τον Φάμπιο Καναβάρο ο οποίος απολύθηκε τον προηγούμενο μήνα, πριν συμπληρώσει μισή σεζόν ως διάδοχος του Μαρτσέλο Λίπι, "πληρώνοντας" τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας.

Στην προσπάθεια ανασύνταξης των πρωταθλητών Ασίας του 2013, ο Σκολάρι απέκτησε και τον διεθνή Βραζιλιάνο μέσο Παουλίνιο, δίνοντας 13.000.000 ευρώ στην Τότεναμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK