Στην Ινδία ο Ρομπέρτο Κάρλος

Ο Ρομπέρτο Κάρλος θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του στην Ινδία, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Ντέλχι Ντάιναμος.

Στην Ινδία ο Ρομπέρτο Κάρλος

Ακόμα ένα σπουδαίο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα δώσει λάμψη την Indian League, καθώς ο Ρομπέρτο Κάρλος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ντέλχι Ντάιναμος.

Ύστερα από δύο χρόνια στο τουρκικό πρωτάθλημα, κατά τα οποία κάθισε στους πάγκους των Σίβασπορ και Ακισάρ ο Βραζιλιάνος τεχνικός θα ξεκινήσει μία νέα περιπέτεια στην μακρινή αλλά... πλούσια Ινδία. Να θυμίσουμε πως στο ινδικό πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα αγωνιστούν οι Νικολά Ανελκά (παίκτης-προπονητής), Λούσιο και Χάιμε Γκαβιλάν.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ