Οι Κινέζοι δίνουν "χρυσάφι" στον Χουλκ

Η Σανγκάη τινάζει την μπάνκα και κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο επιθετικό Χουλκ.

Οι Κινέζοι δίνουν "χρυσάφι" στον Χουλκ
Χουλκ

Ο Χουλκ αναμένεται να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αφού η Σανγκάη του προσφέρει εξωπραγματικό συμβόλαιο για να τον κάνει δικό της.

Ο Βραζιλιάνος ταξίδεψε ήδη στην ανατολική Κίνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει με τον σύλλογο του Σβεν Γκόραν Έρικσον με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 20.000.000 ευρώ.

Η Σανγκάη, η οποία διαθέτει ήδη τους Ασαμόα Ζαν και Έλκεσον για την εμπροσθοφυλακή, δεν άρχισε καλά τη σεζόν στην κινεζική Super League και οι φίλοι της φωνάζουν για "Svexit".

Ως αντίδραση, οι διοικούντες, ο όμιλος "Shanghai International Port" που αντιπροσωπεύει τον αποκλειστικό διαχειριστή όλων των λιμανιών της πόλης, αποφάσισε να ενισχύσει το ρόστερ, κάνοντας μεταγραφή τον 29χρονο επιθετικό.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος, μετά από έξι χρόνια στη Ζενίτ και 75 γκολ σε 144 συμμετοχές, αναμένεται να πάρει μεταγραφή έναντι 54.200.000 ευρώ.

Στη Ρωσία είχε καταλήξει μετά από πέντε χρόνια στην Πόρτο, με τη Ζενίτ να καταβάλει 40.000.000 ευρώ.

Ο 46 φορές διεθνής φορ (12 γκολ) έχει ζήσει ήδη τέσσερα χρόνια στην Άπω Ανατολή, αφού μετά από το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τη Βιτόρια, αγωνίστηκε σε Καβασάκι Φροντάλε, Κονσαντόλε Σαπόρο και Τόκιο Βέρντι από το 2005 μέχρι το 2008.

News 24/7

24MEDIA NETWORK