Κι άλλος παίκτης κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ!

Ένα τρομερό σκηνικό καταγράφηκε στο ιαπωνικό πρωτάθλημα με τερματοφύλακα και αμυντικό να συγκρούονται κατακέφαλα και τον πρώτο να τραυματίζεται στο μάγουλο, κινδυνεύοντας να χάσει το Μουντιάλ (PHOTOS + VIDEO).

Κι άλλος παίκτης κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ!

Δύο μεγάλους άτυχους είχε η αναμέτρηση της Γκάμπα Οσάκα με την Σερέζο Οσάκα το περασμένο Σάββατο. Ο τερματοφύλακας Μασαάκι Χιγκασιγκούσι συγκρούστηκε με τον αμυντικό Γκέντα Μιούρα και τα αποτελέσματα έγιναν εμφανή αργότερα στα πρόσωπο του πορτιέρε.

Ο γκολκίπερ της ομάδας σε μια φάση όπου βγαίνει από τη περιοχή του με σκοπό να διώξει τη μπάλα και τον οποιονδήποτε κίνδυνο για την ομάδα του, έπεσε κατακέφαλα πάνω στον συμπαίκτη του με τους δύο ποδοσφαιριστές να σωριάζονται στο έδαφος, αλλά τον πρώτο να συνεχίζει για λίγα δευτερόλεπτα, προκειμένου να προβεί και σε μία καθοριστική απόκρουση.

Ο Γιαπωνέζος διεθνής, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου τώρα για να προλάβει το Μουντιάλ της Ρωσίας, αντικαταστάθηκε λίγη ώρα μετά με το πρόσωπό του να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, καθώς υπάρχει η υποψία πως υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό, ενώ η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και μερικά δόντια.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK