Δύο γκολ στη φιέστα τίτλου ο Φετφατζίδης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης σημείωσε δύο γκολ στην τελευταία αγωνιστική της Σαουδικής Αραβίας, πανηγυρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο.

Δύο γκολ στη φιέστα τίτλου ο Φετφατζίδης
Φετφατζίδης-Αλ Αχλί

Η Αλ Αχλί είχε εξασφαλίσει εδώ και δύο αγωνιστικές το πρωτάθλημα και δίχως άγχος πλέον, επικράτησε και της Αλ Φατέχ με 3-2 για την τελευταία αγωνιστική της Professional League.

Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και δημιούργησε το τρίτο της ομάδας του, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Τζέντα.

Ο Έλληνας μέσος πήρε την μπάλα στην περιοχή και άνοιξε το σκορ από κοντά στο 11ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ζύγισε άριστα το δεξί πόδι του και με ένα καταπληκτικό σουτ, έκανε το 2-0.

Στις καθυστερήσεις, έστρωσε στον Ομάρ αλ Σομάχ, ο οποίος με μακρινό σουτ έδωσε τη νίκη στους νέους πρωταθλητές της χώρας, που πλέον αφοσιώνονται στον τελικό Κυπέλλου Πρωταθλήματος κόντρα στην Αλ Νασρ στις 27 του μήνα.

Λίγες ημέρες μετά από την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας, ο 25χρονος διεθνής έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα (ακόμα ένα στο Κύπελλο του Βασιλιά).

News 24/7

24MEDIA NETWORK